Ezora werkt samen met toonaangevende Nederlandse dierenartsenpraktijk Dierendokters

Dublin, Monday 10 June – DierenDokters is een groep hoogstaande dierenklinieken die gespecialiseerd zijn in huisdieren. De groep, gestart door Maico Boumans en Jeroen Dreuw, bestaat uit 13 vestigingen verspreid over heel Nederland. “Wat DierenDokters zo bijzonder maakt, is een pure mix van kwaliteit, service en aandacht: zowel voor onze patiënten als voor hun eigenaren,” aldus medeoprichter Maico Boumans.

Daarnaast geeft Jeroen Dreuw aan dat ‘het constant evalueren en verbeteren van onze dienstverlening een kernwaarde van de organisatie is. We houden niet alleen een vinger aan de pols bij onze dieren, maar we willen ook graag dat elke kliniek financieel gezond is. Om te voorkomen dat onze dierenartsen ondergesneeuwd raken met administratieve rompslomp, wilden wij onze processen zo soepel mogelijk laten verlopen. Hiervoor hebben we de hulp ingeschakeld van Syfers en Ezora. We kunnen bovendien nu de prestaties van klinieken met elkaar vergelijken. We zien dus direct wat voor verbetering vatbaar is en we kunnen meteen in actie komen. Net zoals we bij onze dierenzorg proactief reageren op negatieve symptomen, doen we dit nu ook in ons financiële proces.”

Rob van de Watering, directeur van Syfers voegt hieraan toe: “Het Ezora-dashboard is een waardevolle toevoeging op onze fullservice dienstverlening. Het geeft onze klanten een compleet inzicht in hun financiële en niet-financiële kerncijfers. Dankzij de mogelijkheid om met een paar klikken een analyse te maken van het totaalniveau tot op specifiek niveau weten onze klanten hoe de cijfers zijn opgebouwd. Op deze manier kunnen ze betere beslissingen nemen om de bestaande situatie te verbeteren.”
CEO van Ezora Alan O’Neill is blij met DierenDokters als nieuwe klant. “Deze samenwerking met DierenDokters toont aan dat onze software voor elk bedrijf, groot of klein, waarde kan toevoegen.” De klanten van Ezora lopen uiteen van grote multinationals, zoals McDonald’s en Danone, tot kleinere bedrijven als DierenDokters, Tacomundo en andere franchises en kleine bedrijven in etenswaren, farmaceutica en de detailhandel.

Over Dierendokters
Dierendokters is een groep dierenklinieken in Nederland met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam, Ede, Schiedam, Venray, Voorburg, Zeist en Haarlem. Ga voor meer informatie naar http://www.dierendokters.com.

Over Ezora

Ezora.com is een toonaangevende provider van webgebaseerde oplossingen voor prestatiebeheer. Ezora helpt bedrijven met het beheren van de onderdelen die hun prestaties een impuls geven, zodat ze betere beslissingen kunnen nemen en de omzet kunnen verhogen. Ezora is opgericht in Dublin, Ierland in 2008 en helpt meer dan 1000 bedrijven in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland en Curaçao. Ezora werkt samen met bekende internationale ondernemingen, waaronder McDonald’s, Danone en Nutricia, evenals twee van de zes grote accountantskantoren. Ga voor meer informatie naar http://www.ezora.nl. Ezora is aangesloten bij Enterprise Ireland.

Over Syfers

Syfers is onderdeel van de Confidum-groep, dat 35 medewerkers telt. Ze zijn gespecialiseerd in accounting, belastingadvies, financiële planning en pensioenbeheer. Syfers biedt fullservice pakketten voor een vaste prijs aan eenmanszaken en BV’s vanaf € 95 per maand. Ga voor meer informatie naar http://www.syfers.nl.

Schrijf je in voor de Ezora nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.