Taco Mundo en De Jong Administratie & Advies omarmen Ezora franchise-oplossing

Taco Mundo, de snel uitbreidende Nederlandse food franchisegever, heeft voor de Ierse softwareleverancier Ezora gekozen om individuele franchisenemers operationeel en financieel te begeleiden. Taco Mundo laat zich daarbij ondersteunen door het Nederlandse accountantskantoor waarbij zij klant zijn; De Jong Administratie & Advies (verder: De Jong).

Deze overeenkomst benadrukt nog eens hoe belangrijk het is om je als franchisenemer volledig te kunnen richten op het uitvoeren van je kernactiviteiten, in plaats van dat je probeert het wiel opnieuw uit te vinden. Taco Mundo legt daarom al haar administratieve en boekhoudwerk neer bij De Jong, die hiervoor een hoog geautomatiseerde oplossing heeft geïmplementeerd. Hierin worden alle transacties online verwerkt met behulp van (Optical Character Recognition – Scan & Herken). Ook is er een automatische bankkoppeling met de boekhouding.

Michel de Jong, Directeur van De Jong: “De boekhouding zo efficiënt mogelijk verwerken is pas de eerste stap. Waar we echt het verschil kunnen maken, is het gebruik van actuele data om relevante, up-to-date rapportages te genereren voor zowel de franchisegever als de franchisenemer. Niet op papier, maar met behulp van een platform dat hun helpt om inzicht te verkrijgen en om kennis te delen binnen het netwerk. De franchiseoplossing van Ezora vormt de hoeksteen van dit doorlopende rapportage- en managementproces. Het is compleet geïntegreerd met zowel de boekhoud- als de scanoplossing, zodat franchisenemers hun performance begrijpen, vanaf het hoofdniveau tot aan het brondocument.”

“De overeenkomst met De Jong is een bevestiging dat het mogelijk is om MKB-ondernemingen te voorzien van relevante, frequente management- en benchmarkinformatie”, zegt mede-oprichter van Ezora, Alan O’Neill. De dagen van enorme investeringen en menselijke inspanning om dit te bereiken, zijn voorbij. MKB-ondernemingen kunnen met de combinatie van techniek en de juiste partners nu over dezelfde informatie beschikken die eerder alleen aan grote bedrijven voorbehouden was. Wij zijn zeer verheugd dat Ezora eraan bij kan dragen om Taco Mundo succesvol te maken in Nederland.”

Over De Jong Administratie & Advies BV

De Jong Administratie is gespecialiseerd in het vervaardigen van periodieke financiële en managementrapportages voor MKB-ondernemingen. De verwerking en het maken van de rapportages verloopt geheel geautomatiseerd, zodat klanten up-to-date informatie verkrijgen op basis waarvan zij hun zakelijke beslissingen kunnen nemen. Naast het opstellen van financiële administraties, het jaarwerk en fiscale dienstverlening biedt Boogaard Administratie ook diensten aan op het gebied van finance en verzekeringen. Voor meer informatie over de verschillende diensten van De Jong ga naar: http://www.dejongadmin.nl/

Schrijf je in voor de Ezora nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.