Rsult officiële implementatiepartner van Ezora in Nederland

Waalre/Dublin – Rsult uit Waalre en het Ierse Ezora gaan officieel met elkaar samenwerken. Dit hebben beide partijen recent bekendgemaakt. Het kersverse IT-bedrijf Rsult, dat vooralsnog met name accountantskantoren en MKB-ondernemingen bedient, wordt hiermee officiële verkoop- en implementatiepartner van de software van Ezora in Nederland. Voor Ezora is dit de tweede belangrijke implementatiepartner na Ctrl B.V van Deloitte.

 

Martin Langedijk (Ezora): “Wij hebben een strategische keuze gemaakt om geen eigen organisatie op te zetten in Nederland, maar wel onze Nederlandse afzetmarkt uit te bouwen. Dan moet je dus op zoek naar meerdere betrouwbare implementatiepartners die niet alleen jouw software uitstekend kunnen verkopen, maar die ook de implementatie ervan vlekkeloos kunnen begeleiden. Wij vinden het een belangrijk pluspunt dat Rsult naar de IT-omgeving van haar klanten kijkt vanuit het oogpunt van ketenoptimalisatie. Omdat Rsult bijzonder veel softwarepakketten kent ‒ met alle (on)mogelijkheden daarvan ‒ kunnen zij gefundeerd adviseren welke (cloud)software op welke plek binnen de keten past, zodat de klant daar maximaal baat bij heeft. Hierdoor fungeert Rsult ook als ‘one stop shop’ voor klanten en dat wordt op prijs gesteld.”

 

Functionele cloudoplossingen en BI-tools

John Schrijvers (directeur Rsult): “Onze officiële samenwerking met Ezora komt niet geheel uit de lucht vallen. Vanuit mijn vorige werkkring (accountants- en advieskantoor Witlox Van den Boomen) hebben wij al eerder succesvol gezamenlijk IT-trajecten voor klanten begeleid en ingericht, waaronder klanten als ‘Brownies & downieS’ en ‘Lukoil’. De cloudoplossingen die Ezora biedt, zijn functioneel en gebruiksvriendelijk. Hun software past ook nagenoeg naadloos ‘onder de motorkap’ van de meeste klanten. Met Ezora bieden we de klant niet alleen een geautomatiseerde boekhouding aan, maar ook Business Intelligence- en analysetools. Dat geeft de klant meer grip op zijn onderneming. Dankzij de aanvullende kennis binnen onze organisatie op het gebied van IT security, kunnen wij klanten compleet ontzorgen in hun IT-omgeving.”

Schrijf je in voor de Ezora nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.